• Četvrta riječka škola fizike

  Četvrta riječka škola fizike

 • Treća riječka škola fizike

  Treća riječka škola fizike

 • Treća riječka škola fizike

  Treća riječka škola fizike

 • Druga riječka škola fizike

  Druga riječka škola fizike

 • Druga riječka škola fizike

  Druga riječka škola fizike

 • Druga riječka škola fizike

  Druga riječka škola fizike

 • Druga riječka škola fizike

  Druga riječka škola fizike

 • Prva riječka škola fizike

  Prva riječka škola fizike

SMJEŠTAJ

Vrlo nam je drago da Riječku školu fizike posjećuju učenici, nastavnici i učitelji iz svih krajeva Hrvatske. Na žalost, Odjel za fiziku ne raspolaže smještajnim kapacitetima i nije u mogućnosti ponuditi smještaj sudionicima Škole. U Rijeci je moguće povoljno prenoćiti u nekoliko hostela:

http://www.visitrijeka.hr/Gdje_odsjesti/Hosteli_i_prenocista

U nastavku smo izdvojili nekoliko preporuka za smještaj (na osnovu blizine objekata, ili ponuđene cijene), koje nisu obavezujuće.

VAŽNO:

 • Sudionici Četvrte riječke škole fizike, koji trebaju smještaj u Rijeci, trebaju ga naći i rezervirati sami.
 • Organizator će osigurati određeni broj sponzoriranih (besplatnih) noćenja za učenike koji iskažu interes u okviru financijskih mogućnosti Škole.
 • Na žalost nismo u mogućnosti pokriti troškove smještaja za nastavnike i učitelje.
 • Učenici koji se žele prijaviti za sponzorirani smještaj trebaju to naznačiti u prijavnici u ogovarajućoj rubrici te do isteka roka za prijave poslati preporuku nastavnika. Preporuku nastavnika potrebno je organizatoru Škole poslati redovnom ili elektronskom poštom na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Poželjno je da preporuka bude poslana direktno s e-mail adrese nastavnika. Sponzorirana mjesta će se dodijeliti najmotiviranijim i najboljim učenicima, a prednost imaju oni koji dolaze iz udaljenijih krajeva i oni slabijeg socijalnog statusa.

NAŠE PREPORUKE

Romantic resized

 

Romantic apartman Rijeka
http://www.romantic-rijeka.com/
Smješten je u obiteljskoj kući udaljenoj 10ak minuta hoda od Sveučilišnog kampusa. Raspolaže s dvije dvokrevetne sobe i ležajem u dnevnom boravku te može primiti do pet osoba.

 

 

Das Hostel
http://www.dashostel.hr/
Popularno je odredište backpackera iz cijele Europe. Raspolaže s  dvije četverokrevetne i jednom sedmerokrevetnom sobom, a nalazi se samo nekoliko stotina metara od mjesta održavanja Škole. 

das Hostel resized

 

hostel rijeka resized

 

Hostel Rijeka
http://www.hostel-rijeka.com/
Nalazi se u strogom centru grada. Do Sveučilišnog kampusa treba koristiti autobus ili neko drugo prijevozno sredstvo, ali zato ste smješteni na samom Korzu. Smještaj je u četverokrevetnim i šestokrevetnim sobama. Za sudionike Riječke škole fizike Hostel Rijeka odobrava popust od 15% na cijene istaknute na web stranici hostela (vrijedi samo za 4-krevetne i 6-krevetne sobe). Da bi se iskoristila ova mogućnost, treba poslati e-mail na adresu hostela Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (ne koristiti obrazac za rezervacije na web stranici hostela) i napomenuti da sudjelujete u Riječkoj školi fizike te da vam je odobren popust od 15%.

 

 

U Rijeci postoji velik izbor hotela, hostela i drugih smještajnih objekata. Sudionici Riječke škole fizike slobodni su sami organizirati si smještaj kako im najbolje odgovara te ne moraju koristiti naše preporuke. Sudionike, koji su se prijavili za sponzorirani smještaj, molimo da imaju na umu da nismo u mogućnosti pokriti troškove luksuznog smještaja.

Poveznice na ostale smještajne objekte u Rijeci mogu se naći na web stranici Turističke zajednice grada Rijeke:
http://www.visitrijeka.hr/ 

TZRi logo

 

PREHRANA

Restoran Kampus resized

 

Ručak će biti organiziran u studentskom restoranu Sveučilišnog kampusa. U skladu s mogućnostima, Organizator će osigurati besplatne obroke za učenike, dok će nastavnicima biti ponuđen ručak po povlaštenoj nižoj cijeni.