• Četvrta riječka škola fizike

  Četvrta riječka škola fizike

 • Treća riječka škola fizike

  Treća riječka škola fizike

 • Treća riječka škola fizike

  Treća riječka škola fizike

 • Druga riječka škola fizike

  Druga riječka škola fizike

 • Druga riječka škola fizike

  Druga riječka škola fizike

 • Druga riječka škola fizike

  Druga riječka škola fizike

 • Druga riječka škola fizike

  Druga riječka škola fizike

 • Prva riječka škola fizike

  Prva riječka škola fizike

Sadržaji se održavaju na sljedećim lokacijama:

 

JAVNI PRIJEVOZ 

U Rijeci autobusi Autotroleja obavljaju javni prijevoz građana. Autobusnu kartu po cijeni od 15.50 kn za dvije vožnje moguće je kupiti u svim kioscima na području grada. Kartu je potrebno kupiti prije ulaska u autobus te je pri ulasku poništiti u odgovarajućem aparatu. Moguće je kartu kupiti i kod vozača autobusa po cijeni od 10 kn za jednu vožnju.

 

Odjel za fiziku 

Po izlasku sa glavnog ulaza željezničke stanice, na desnoj strani, pedesetak metara udaljena nalazi se autobusna stanica. Pored međugradskog autobusnog kolodvora nalazi se autobusna stanica uz samu obalu koja je vidljiva sa autobusnog kolodvora. Potrebno je na semaforu koji se nalazi neposredno u blizini autobusne stanice prijeći cestu, te krenuti lijevo. Autobusna stanica nalazi se na pedesetak metara od semafora. Putovanje traje oko 20 minuta sa autobusne stanice, a oko 25 minuta sa željezničke stanice. 

Iz centra grada, s autobusne i željezničke stanice do Odjela za fiziku:

 • linija broj 8 (Torpedo - Trsat - Kampus) - vozi svakih sat vremena od 6:00 do 21:20. Pri odlasku prema Odjelu potrebno je odabrati smjer Kampus, a pri povratku u grad smjer Torpedo
 • linija broj 2 (Srdoči - Trsat) - vozi svakih 10 do 15 minuta od 5:00 do 24:00. Pri odlasku prema Odjelu potrebno je odabrati smjer Trsat, a pri povratku u grad smjer Srdoči
 • linija broj 7 (Gornja Vežica - Pehlin) - vozi svakih 15 do 20 minuta od 5:20 do 23:30. Pri odlasku prema Odjelu potrebno je odabrati smjer Gornja Vežica, a pri povratku u grad smjer Pehlin. Autobusna stanica ove linije udaljena je oko 800 metara od Odjela za fiziku.
 • linija broj 7A (Sveti Križ - Hosti) - vozi svakih 20 minuta od 5:10 do 23:55. Pri odlasku prema Odjelu potrebno je odabrati smjer Sveti Križ, a pri povratku u grad smjer Hosti. Autobusna stanica ove linije udaljena je oko 800 metara od Odjela za fiziku.

Iz centra grada s Jelačićevog trga do Odjela za fiziku:

 • linija broj 8A (Jelačićev trg - Kampus) - vozi svakih sat vremena od 7:45 do 16:50. Prilikom odlaska prema Odjelu potrebno je odabrati smjer Kampus, a pri povratku u grad smjer Jelačićev trg

Za informaciju o izlasku na stanici najbližoj Odjelu najbolje je obratiti se vozaču. Autobusne stanice s objektima od interesa označene su na donjoj karti grada. Redove vožnje možete pogledati klikom na broj linije.

karta rijeke novo2016 

 

Astronomski centar Rijeka

Od Odjela za fiziku do Astronomskog centra udaljenost je oko 20 minuta pješke (1.5 km, vidi kartu).

Astronomski centar

 

Hostel

Za učenike koji koriste subvencionirani smještaj u hostelu "Das Hostel", hostel se nalazi na sljedećoj lokaciji:

Hostel "Das Hostel"
Slavka Krautzeka 12, 51000 Rijeka
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefon: 051 452 183

Iz centra grada, s autobusne i željezničke stanice do hostela:

 • linija broj 8 (Torpedo - Trsat - Kampus) - vozi svakih sat vremena od 6:00 do 21:20. Potrebno je odabrati smjer Kampus.
 • linija broj 2 (Srdoči - Trsat) - vozi svakih 10 do 15 minuta od 5:00 do 24:00. Potrebno je odabrati smjer Trsat. 

Putovanje traje oko 20 minuta. Potrebno je izaći na stanici kod sportske dvorane Mladost i nastaviti u istom smjeru putovanja još oko 50 metara. Hostel se nalaze s desne strane u kući u kojoj se nalazi pivnica 'Beertija'. Od hostela do Odjela za fiziku udaljenost je oko 10 minuta hoda (700 m – vidi kartu). 

Das Hostel

 

 

TAXI PRIJEVOZ 

Najpristupačniji cijenom je Taxi Cammeo.

Telefon: 1212

Cijena iznosi 20 kn prvih 5 km, svaki slijedeći kilometar 5 kn. Taksi Cammeo je u većini slučajeva potrebno telefonski naručiti i sačekati dolazak.

 

AUTOMOBIL 

Odjel za fiziku je lako pristupačan automobilom iz središta grada. U okolici Odjela za fiziku nalaze se besplatna parkirna mjesta. Preporučamo ne parkirati izvan označenih parkirnih mjesta.